Udta Teer Lyrics by Mr Saani and Saniya Karwa is the latest Rajasthani song written by Prince 20 Apo and composed by Mr Saani. The track brings a perfect mix of Rajasthani culture and modern beats, making it a trending regional hit among folk music lovers.
Udta Teer Saniya Karwa Lyrics
Thane din me chain naa aave
Nahi aave kaali raata me
Thane police pakad ke lejagi
The aslo rakho haathan main
Thane police pakad ke lejagi
The aslo rakho haathan main
Thane police pakad ke lejagi
The aslo rakho haathan main
Mane badmashi ko shouk koni
Hoyo dhokho re vishvashaa me
Kayi udta leve teer
Vaake sariya ghalna laatan me
Kayi udta leve teer gori
Vaake sariya ghalna laatan me
Kayi udta leve teer gori
Vaake sariya ghalna laatan me
Kyun aankha me thare khun rahve
Maran kutan ko junoon rahve
Jain haath jodke khada hojaa
Badmash yaara ne kaun kehve
Jain haath jodke khada hojaa
Badmash yaara ne kaun kehve
Kayi anti thara hora jika
Saga sa shuruaate me
Kayi udta leve teer
Vaake sariya ghalna laatan me
Kayi udta leve teer gori
Vaake sariya ghalna laatan me
Kayi udta leve teer gori
Vaake sariya ghalna laatan me
Prince yaar tharo saage
Thare tanke chhati khad jave
Re rj no. Gaadi dekh
Kayia ka bhoot nikal jave
Rj no. Gaadi dekh
Kayia ka bhoot nikal jave
Jodhpur ko suno naam
Kayi tagdi vardata me
Kayi udta leve teer
Vaake sariya ghalna laatan me
Kayi udta leve teer gori
Vaake sariya ghalna laatan me
Kayi udta leve teer gori
Vaake sariya ghalna laatan me
Jigano haath me phool na pakdu
Maru kam main zyada ragdu
Mane dekh vairi ko tapke pani
Maut liye sage phire hai gabru
Jhun hizda ko padunga main
Dhok ke kaali mata ne
Kayi udta leve teer
Vaake sariya ghalna laatan me
Kayi udta leve teer gori
Vaake sariya ghalna laatan me
Kayi udta leve teer gori
Thane police pakad ke le jyagi
The aslo rakho hatha me
Vaake sariya ghalna laatan me
Kayi Udta Leve Teer Rajasthani Lyrics
सुनो ठाकुर ने हीजड़ों की फौज बनाई है
हाहा हा हा हा हा
मिस्टर सानी
थने दिन में चैन ना आवे
नाहीं आवे चैन काली रातां में
थने पुलिस पकड़ के ले जावगी
थे असलो राखो हाथां में
थने पुलिस पकड़ के ले जावगी
थे असलो राखो हाथां में
थने पुलिस पकड़ के ले जावगी
थे असलो राखो हाथां में
मने बदमाशी को शौक कोनी
ह्यो धोखो रे विश्वासा में
कई उड़ता लेवे तीर
वाके सरिया घालना लातां में
कई उड़ता लेवे तीर गोरी
वाके सरिया घालना लातां में
कई उड़ता लेवे तीर गोरी
वाके सरिया घालना लातां में
क्यूं आंखां में थारे खून रहवे
मरण-कूटण को जुनून रहवे
जैण हाथ जोड़ के खड़ा हो जा
बदमाश यारा ने कौन कहवे
जैण हाथ जोड़ के खड़ा हो जा
बदमाश यारा ने कौन कहवे
कई आंटी थारा होरा जिका
सगा सा शुरुआत में
कई उड़ता लेवे तीर
वाके सरिया घालना लातां में
कई उड़ता लेवे तीर गोरी
वाके सरिया घालना लातां में
कई उड़ता लेवे तीर गोरी
वाके सरिया घालना लातां में
प्रिंस यार थारो सागे
थारे तांके छाती खड़ जावे
रे आरजे नंबर गाड़ी देख
कैयां का भूत निकल जावे
आरजे नंबर गाड़ी देख
कैयां का भूत निकल जावे
जोधपुर को सुनो नाम
कई तगड़ी वारदातां में
कई उड़ता लेवे तीर
वाके सरिया घालना लातां में
कई उड़ता लेवे तीर गोरी
वाके सरिया घालना लातां में
कई उड़ता लेवे तीर गोरी
वाके सरिया घालना लातां में
जिगानो हाथ में फूल ना पकड़ू
मारू कम मैं ज्यादा रगड़ू
मने देख वैरी को टपके पानी
मौत लिए सगे फिरे है गबरू
झुन हीजड़ा को पड़ूंगा मैं
धोक के काली माता ने
कई उड़ता लेवे तीर
वाके सरिया घालना लातां में
कई उड़ता लेवे तीर गोरी
वाके सरिया घालना लातां में
कई उड़ता लेवे तीर गोरी
थने पुलिस पकड़ के ले ज्यागी
थे असलो राखो हाथा में
वाके सरिया घालना लातां में
Udta Teer
Singers: Mr Saani, Saniya Karwa · Lyrics: Prince 20 Apo · Music: Mr Saani
Song | Udta Teer |
---|---|
Singers | Mr Saani, Saniya Karwa |
Lyrics | Prince 20 Apo |
Music | Mr Saani |
Genre | Rajasthani Song |
Language | Rajasthani |
Label | — |
Release Year | 2025 |
❓ Udta Teer FAQs
Q1. Who are the singers of “Udta Teer”?
A1. The song Udta Teer is sung by Mr Saani and Saniya Karwa.
Q2. Who wrote the lyrics of “Udta Teer”?
A2. Lyrics are written by Prince 20 Apo.
Q3. Who composed the music for “Udta Teer”?
A3. The music is composed by Mr Saani.
Q4. Which genre does “Udta Teer” belong to?
A4. It is a Rajasthani song blending folk tunes with modern elements.
Q5. Where can I read the full lyrics of “Udta Teer”?
A5. You can read the complete Udta Teer Lyrics by Mr Saani and Saniya Karwa on this page.